ADI DE LA VALCEA AS DA TOATE ZILELE FREE DOWNLOAD

Nu avem ce reprosa in privinta hotelului curatenie, servicii, mancare. Mancarea un dezastru, nu am crezut cand am citit comentariile negative, se repeta si aceleasi macaruri cu sosuri fara gust. Doar net-ul platit functiona ok -miros urat la baie , de la canalizare, persistent n absolut toate zilele -mancare insuficienta din fiecare fel. Unul dintre ele s-a stricat si a fost reparat dupa 4 zile, apoi, amandoua se blocau frecvent, iar in unul din cazuri o doaman a ramas blocata cu doi copii mici, aproape o ora. Nu mult mai lipseste pentru a cere 10 leva si pentru aerul pe care-l respiri. Nu vrem sa mai auzim de acest hotel niciodata. Felicitari animatorilor, fac o treaba excelenta!

Uploader: Dumuro
Date Added: 6 April 2007
File Size: 54.18 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 14267
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Obiectele sanitare patate de rugina, vechi, wc stricat, nu alegeti camera spre piscina e foarte mult zgomot facut de compatriotii nostrii. Hotel frumoscamere maricurate. Cu greu si insistentes-au schimbat prosoapele in camerade schimbat lenjeria sau curatat camera sau baia, nici vorba.

Parerea mea nu isi merita banii. Din punct de vedere cazare a fost ok, mai putin faptul ca venea un miros ingrozitor din baie, probabil de la canalizare.

Hotel primitor, curat, personal vorbitor de limba engleza. La fel si lenjeria. Guta – Iti Multumesc.

  ECHOVOX APP FREE DOWNLOAD

Your Radio playlist is empty Sign Up. Halsey goes public with Yungblud romance music-news. Curatenia este un punct slab. Numai mancare ca la bunica! Ramane o frumoasa amintire pt.

The singer is battling a series of claims linked to herpes allegations. Te face sa ocolesti acest tip de hotel. Locuri de parcare putine si tarif ridicat. Ricky Martin is a new dad music-news. Turkish bath, dry floatation therapy, steam bath, ice-cold bath, salt room, underwater massage — tangentor, lye therapy, Vichy shower, massages, relax area.

Aceleasi feluri de mancare timp de 7 zile cu foarte mici variatii. Camere mari,spatioase si curate. Nicolae Guta – Stau Printre Straini.

6 CAI FRUMOSI-VARIANTA ORIGINALA – video dailymotion

Parcare insuficienta si platita,mancare foarte proasta,internet cu plata iar la receptie wifi free nu merge,miros insupprtabil in camera de la scurgere. Golden Sands – the pearl of the Bulgarian coast – the most popular Bulgarian seaside resort, has its name from the word as the finesse and beauty of its sandy beaches. Sansa de a se salva, de as putea lua viata in propriile maini si a face ceva cu ea. Pentru cei care doresc liniste, nu recomandam; multi romani, galagiosi si fara maniere nu generalizam, insa suficient incat sa transmita o stare de indispozitie.

  PCUNLOCKER ISO FREE DOWNLOAD

Parcarea hotelului ar putea fi amenajata mai bine, avand in vedere ca se plateste.

Radio Liberty Manele Romania – www.RadioLiberty.Ro

Zolele a fost sub orice critica. Pranz si cina- nici o diferenta paste si tocane soioase uneori gratar burgheripulpe sau porc- ok cand erau. Daryl Sabara put on a surprise performance for his new wife at the reception.

Camera era cu vedere spre padure si seara nu puteai aerisi camera deloc, intrau tantarii Lana Del Rey ready to release poetry book music-news. Dar chiar nu este cazul.

Book at Hotel Elena, Golden Sands, Bulgaria

Am mai fost in statiunea Nisipurile de Aur si in anul si statiunea era va mai curata. Personalul deosebit de amabil. Nu este cazul,impresie pozitiva.