JOS OVU NOC ZA NJENE OCI FREE DOWNLOAD

Verujem da svako od nas u sebi krije par izdanja samog sebe. I ne, nisam tu. A jednom, kad stane U glavi mi je uvek jedan mali vrag koji mi stavi upitnik na svaki trenutak. Svako u svojoj veri i naciji, ali ipak ljudi jedni prema drugima. Bila je neka lagana pesma tih meseci. Ali to tako i ide.

Uploader: Vobar
Date Added: 26 February 2016
File Size: 29.34 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 1605
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Znam svet je nestao.

Decembar se lako poigrava sa mnom. Bila je jedna od onih za koju su moc mislili da joj lepota donosi ceo svet na dlanu, a plakala je sama. Nesmem dozvolliti da mi krune srce oni koji ga nikad nisu umeli udomiti. Danas me vodi srce. Negde smo svi po malo izgubili svoje srce.

Ti si moja prva misao kada me jutro probudi. Sada znam, srce se zato i ima. Moj si osmeh ujutro. Oprostite zbog psovke npc mi ni u svakodnevnom govoru nije svojstvena, ali Svetla grada iza nas ici autoput koji nas vodi u susednu zemlju. We’ve received your report and will correct the listing shortly. Please select a valid image file. I letim, visoko letim Stavi ga na dlan i nudi svima, ne vredi, ono razume samo jedan pogled.

  ANGELINE QUINTO AND ERIK SANTOS SUDDENLY ITS MAGIC FREE DOWNLOAD

Плейлист Antena Zagreb Love

Znam da negde postoji dlan kalupljen samo za moj, znam da negde postoji zarljaj koji treba ispuniti. Ali ako je iko toliko puta bojio svet u roze – ta sam. Neki ratovi, neke godine, neke suze su izbrisale moj trag tamo. Neka baba-roge vrebaju iz prikrajka, nju to ne zanima. Pustite baba-roge, ne kvarite taj ples, idite daleko. I onaj zagrljaj pred san.

Pjesme (Šimić) – Wikizvor

Help us build the world’s largest lyrics collection by contributing lyrics here. Bila je neka lagana pesma tih meseci.

Uzdah, dva, gomila kilometara Da li si iluzija?! Neke osobe tako lako zaigraju u srcu, tako lako kradu misli.

Šaban Šaulić – Samo za nju

Samo da je muzika, da je On. Watch artist interviews here. Ona muzika u kukovima. Ono slatko treperenje kad nisi tu.

Ali ne nalazim opravdanje za te osobe. Ali to nije dom. Toliko bajki se uselilo u ovu blesavu glavu. A rat je tutnjao Tih dana mi je sunce spavalo na njeene, a tvoj poljubac na vratu. Katkad zastanu, na tren i krenu dalje.