KAU BAGAI UDARA BAHRAIN FREE DOWNLOAD

Anugerah Drama Festival Kuala Lumpur [1] [2] [3]. Iman dikejar geng lintah darat ketika dia mencari pekerjaan manakala Aus pula menyamar sebagai orang biasa bagi lari dari dunia glamornya. Semuanya bermula kerana pinjaman lintah darat yang memporak-perandakan kehidupan Iman. Mengisahkan tentang dua karakter berkongsi nama yang sama, Iman Firdaus. Rupa Baca Sunting Sunting sumber Lihat sejarah. Janna Nick Saharul Ridzwan. Drama arahan Jinggo ini merupakan drama adaptasi dari novel dengan judul sama terbitan Fajar Pakeer yang ditulis oleh Orkid Edyliyne.

Uploader: Nisida
Date Added: 4 October 2005
File Size: 33.12 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 16384
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

BAHRAIN: “Kau bagai Udara” My new Single

Kau Aku Kita Juga dikenali sebagai. Mengisahkan tentang dua karakter berkongsi nama yang sama, Iman Firdaus. Drama banrain Jinggo ini merupakan drama adaptasi dari novel dengan judul sama terbitan Fajar Pakeer yang ditulis oleh Orkid Edyliyne. Dicapai pada 3 Februari Aus tertarik dengan Kau bagai udara bahrain yang tidak mengenali dirinya langsung lantas memikirkan bahawa Iman adalah jodohnya yang paling tepat.

Diambil daripada ” https: Jika iman diancam gengster kerana terpaksa melunaskan hutang, Aus pula diancam dengan para peminatnya yang ingin menjadikan dirinya sebagai pasangan kekasih.

  BPP IPASS F3 FREE DOWNLOAD

Join the growing community now!

Aus berjanji untuk melangsaikan hutang Iman bagi mereka memulakan hidup baru. Nama yang sama namun perwatakan mereka berbeza. Janna Nick Saharul Ridzwan.

Apa yang pelik bagi Aus ialah Iman langsung tidak mengenalinya sebagai seorang selebriti. Iman tidak tahu sama ada dia mampu mencintai Aus tetapi dia tahu tanggungjawabnya adalah untuk memberi kesenangan kepada adik-beradiknya.

Diperoleh pada 3 Februari Semuanya bermula kerana pinjaman lintah darat yang memporak-perandakan kehidupan Iman.

Ia dibintangi oleh Janna Nick dan Syarul Ridzwan. Mampukah perkahwinan tanpa landasan cinta membawa mereka kepada kemanisan berumah tangga? Berbeza dengan Aus yang hidup serba mewah dan merupakan artis ternama yang digilai ramai. Jawapannya mudah kerana Iman sendiri tidak mampu mempunyai televisyen apatah lagi masa untuk menontonnya.

Iman merupakan seorang gadis yatim piatu dan terpaksa bekerja keras bagi menyediakan keperluan adik-adiknya. Lebih menarik apabila pertemuan Iman dan Aus adalah kerana mereka berkongsi nama yang sama.

Lihat Terma-Terma Penggunaan untuk butiran lanjut. Cik Cinderella dan Encik Tengku. Laman ini diubah buat kali terakhir pada Iman dikejar geng lintah darat ketika dia mencari pekerjaan manakala Aus pula menyamar sebagai orang biasa bagi kau bagai udara bahrain dari dunia glamornya. Mampukah Iman bertahan dengan dunia glamor Aus? Aus dengan segera melamar Iman.

  ESSEXERCISE FREE DOWNLOAD

Dalam bahasa lain Tambah pautan. Rupa Baca Sunting Sunting sumber Lihat sejarah.

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas. Kekeliruan itu menjadi detik pertemuan mereka. Si gadis lebih senang disapa dengan nama Iman manakala si jejaka dipanggil ringkas dengan nama Aus. Anugerah Drama Festival Kuala Lumpur [1] [2] [3]. Adakah Aus berjaya menambat wanita polos sesuci Iman?

Ruang nama Rencana Perbincangan. Ayah Aus seorang yang rendah diri namun permintaannya bahraon agar Aus segera menamatkan zaman bujangnya dengan sesiapa sahaja tanpa memilih pangkat dan status.